Sponsors

Financiëel->Fonds Gehandicaptensport
Fonds Gehandicaptensport “Ik ben ambassadeur van Fonds Gehandicaptensport. Fonds Gehandicaptensport zet zich in om sport voor iedereen met een handicap mogelijk te maken, het sportaanbod te verbeteren en meer aandacht te vragen voor de gehandicaptensport. Zo helpt het fonds mij om op topniveau te presteren, en als ambassadeur mag ik Nederland meehelpen aan de de mooie missie van fonds gehandicaptensport. Wil je als particulier of als bedrijf ook bijdragen? Kijk op www.fondsgehandicaptensport.nl voor de vele mogelijkheden om dat te doen.”

 
 
 
 
 

Nederlandse Ski Vereniging

NSkiV

Ski’s -> Völkl

volkl

Handschoenen -> Leki

Leki

Helm en skibril -> Uvex

Uvex

Indoor skitraining->Indoor Ski Veenendaal

Miezelmoe Indoor-ski“Bij Indoor Ski Veenendaal krijg ik training van Ronald Miezelmoe. Hoewel het iets anders is dan in de sneeuw, leer ik er veel. De piste is bij wijze ‘eindeloos’, maar er zijn geen liften :D. Hier kan ik trainen voor specifieke krachtopbouw, balans en stabiliteit. Er is een videoscherm waar ik mezelf op zie skiën. En dankzij het deskundige oog van Ronald kan ik werken aan foutjes in mijn techniek.”

 

 

Racefiets->Profile Roel Peerenboom

Profile Peerenboom“Dankzij Profile Pro Roel Peerenboom heb ik een goede, nieuwe racefiets tot mijn beschikking. Voor het skiën is kracht en conditie heel belangrijk. Zeker voor mijn ene been, die natuurlijk extra veel te verduren krijgt. Hoewel ik een paar keer per week in de fitnesszaal kom, fiets ik veel liever buiten. Met de fietscomputer kan ik mijn prestaties goed bijhouden en aan verbetering werken.”