Update januari 2018

Zin in 2018!
2017 zit erop! Afgelopen jaar heb ik weer veel trainingsuren gemaakt, gelukkig ook veel op de sneeuw. Ik heb weer nieuwe stappen kunnen maken. In 2018 ga ik daarvan profiteren. Ik heb zin in de wedstrijden, met natuurlijk als hoogtepunt de Paralympische Spelen in PyeongChang! In deze update zie je hoe je mij kan volgen op deze mooie weg.

Volg me op instagram

World Cups te volgen via livestream
Dit jaar zijn voor het eerst alle World Cups live te volgen via internet. De livestream is te vinden op de website van de IPC. Hier staan ook het programma en de uitslagen. Neem een kijkje en kom vast in de stemming voor de Paralympische Spelen!

Programma PyeongChang
8 maart: eerste Downhilltraining
9 maart: tweede Downhilltraining en Openingsceremonie
10 maart: Downhill
11 maart: Super G
13 maart: Super Combinatie
15 maart: Slalom
18 maart: Reuzenslalom en Sluitingsceremonie
20 maart: thuiskomst in Nederland

Sponsor in beeld
Fonds Gehandicaptensport“Ik ben ambassadeur van Fonds Gehandicaptensport. Fonds Gehandicaptensport zet zich in om sport voor iedereen met een handicap mogelijk te maken, het sportaanbod te verbeteren en meer aandacht te vragen voor de gehandicaptensport. Zo helpt het fonds mij om op topniveau te presteren, en als ambassadeur mag ik Nederland meehelpen aan de de mooie missie van fonds gehandicaptensport. Wil je als particulier of als bedrijf ook bijdragen? Kijk op www.fondsgehandicaptensport.nl voor de vele mogelijkheden om dat te doen.”

Anna

Kalender 2018

World Cup: 11,12 januari
Kranjska Gora, Slovenië

World Cup: 15-18 januari
Veysonnaz, Zwitserland

World Cup: 23-26 januari
Tignes, Frankrijk

Training+World Cup:
5-17 februari
Kimberley, Canada

9-18 maart
Paralympische Spelen!


Foto’s: Tjeerd Venstra

Copyright © 2018 www.AnnaJochemsen.nl
All rights reserved.

Contact:
Anna Jochemsen
info@annaski.nl
06-46258068

www.AnnaJochemsen.nl

 

 

Comments are closed.