Bronzen medailles op testevent in PyeongChang

IMG-20170318-WA0007Op het wereldbekertoernooi afgelopen week in PyeongChang heeft paralympisch alpine skiester Anna Jochemsen twee bronzen medailles gewonnen. De 31-jarige Utrechtse won de medailles op de afdaling en de slalom. Op de super g en reuzenslalom werd ze 6e en 7e.
Anna is blij met deze resultaten het ski seizoen af te sluiten: “Mijn resultaten zijn dit seizoen heel wisselend geweest. Het WK was een teleurstelling, dus het is heel fijn om nu zo het seizoen te eindigen. Het testevent is een belangrijke voorbereiding op de Paralympische Spelen volgend jaar. Het voelt geweldig om op deze piste zo te presteren.” Anna haalde eerder al de kwalificatielimieten voor de afdaling en super g. Met de bronzen medaille op de slalom heeft ze ook voldaan aan de limieten voor de technische onderdelen. “Het was een goede ervaring om de Paralympische piste alvast te zien en te skiën. De Spelen vallen precies is dezelfde periode, dus ik verwacht soortgelijke omstandigheden. En de piste ligt mij wel!”

Comments are closed.