Update op weg naar Korea 2018

Het is even stil geweest op mijn website. Intussen was ik druk met bezig met trainen en op alle aspecten bezig zijn om beter te gaan skiën. Daarnaast heb ik in augustus 2016 mijn Master diploma gehaald in Voeding en gezondheid aan de universiteit van Wageningen. Daarvoor heb ik met veel plezier een afstudeerstage gedaan op Nationaal Sportcentrum Papendal. Dat was heel leuk en hoewel ik graag verder werk op het gebied van voeding, ga ik me nu toch 100% op mijn sport richten. Na alle jaren studeren zie ik er naar uit om juist die tijd te gebruiken om nog een stapje extra te zetten voor het skiën.

Fonds GehandicaptensportIk ben heel blij om te mogen melden dat Fonds Gehandicaptensport me daar financieel mee gaat helpen! Fonds Gehandicaptensport zet zich in om sport voor iedereen met een handicap mogelijk te maken, het sportaanbod te verbeteren en meer aandacht te vragen voor de gehandicaptensport. Zo helpt het fonds mij om op topniveau te presteren, en als ambassadeur mag ik Nederland meehelpen aan de de mooie missie van fonds gehandicaptensport. Wil je als particulier of als bedrijf ook bijdragen? Kijk op www.fondsgehandicaptensport.nl voor de vele mogelijkheden om dat te doen.

Comments are closed.