Alpine skiester Anna Jochemsen verdedigt titel op Adaptive Indoor Races

Persbericht

Alpine skiester Anna Jochemsen verdedigt titel op Adapive Indoor Races

Op 17 – 20 november vinden de Adaptive Indoor Races (AIR) plaats in SnowWorld Landgraaf. De wedstrijden vormen het startschot van het internationale wedstrijdseizoen. Anna Jochemsen staat aan start om haar titel te verdedigen. Vorig jaar won de 30-jarige Utrechtse in beide wedstrijden het goud. Dit jaar is het programma uitgebreid en staan ook twee Europa Cups op het programma. Dit trekt grote namen aan. Er staat een sterk deelnemersveld aan start. Anna had één keer eerder de winst op een Europa Cup, in 2013 in Oostenrijk.

Wil je komen kijken? Dan kan! Je hebt geen tickets nodig voor de wedstrijd, kijken kan vanaf het restaurant onderaan de piste. De races beginnen om 9.00 uur en de prijsuitreiking staat om 14.00uur gepland.

Anna Jochemsen skiede tijdens de Paralympische Spelen in Sochi 2014 alle onderdelen. Haar beste resultaat was daar een zesde plek. Op de Wereldkampioenschappen in 2015 was ze succesvoller; Ze greep het brons op het onderdeel de Combinatie.

Comments are closed.