Update november 2015

Onderstaand de update van november 2015.

Volgende keer in uw emailbox ontvangen? Klik hier

Succesvolle zomer
Gelukkig zit ik al lekker in de sneeuw, maar ik geniet nog na van een drukke en succesvolle zomer. Het begon wel heel fijn met een vakantie in Mexico. Daar heb ik veel gezien en gedaan, waaronder het PADI duikbrevet gehaald! Terug in Nederland moest ik gelijk aan de slag voor mijn studie Voeding en Gezondheid. In augustus kon ik mijn laatste tentamens halen. Op dit moment ben ik bezig met mijn afstudeerscriptie, en daarna wacht mij een leuke stage.
Gelukkig kon ik ook hard werken aan mijn fysieke kracht en conditie. De twee trainingen per dag op Papendal hebben de vruchten afgeworpen. Ik ben sterk en fit, en klaar voor het seizoen.
Tot slot ben ik verhuisd naar mooi huisje in Utrecht om samen te wonen met mijn Tim 🙂
Europa Cup in Landgraaf
Op 17 – 20 november vinden de Adaptive Indoor Races (AIR) plaats in SnowWorld Landgraaf. De wedstrijden vormen het startschot van het internationale wedstrijdseizoen. Ik sta aan start om mijn titel te verdedigen; Een flinke uitdaging, want de paralympisch kampioene doet ook mee.
Wil je komen kijken? Dan kan! Je hebt geen tickets nodig voor de wedstrijd, kijken kan vanaf het restaurant onderaan de piste.


Doelen voor 2015/2016
Komend jaar staan er geen grote evenementen op het programma zoals een WK of de Spelen. Maar dat maakt het seizoen niet minder belangrijk. Mijn doel is om in de World Cup overall de top 3 te halen. Om dit te halen mag ik geen steekjes laten vallen in de World Cups. Een belangrijke wedstrijd is in Tarvisio, waar volgend jaar het WK is.
Training Saas Fee 2015

Anna

Kalender 2015

Training: 2 – 11 november
Hintertux, Oostenrijk

IPCAS race: 17,18 november
Landgraaf, Nederland

Europa Cup
19 en 20 november
Landgraaf, Nederland

Training: 23 – 30 november
Hintertux, Oostenrijk

Europa Cup: 4 – 15 december
Pitztal, Oostenrijk

Europa Cup: 16 – 20 december
Kuhtai, Oostenrijk

Volg ook het hele team ParaSkiNL via facebook

www.AnnaJochemsen.nl

Comments are closed.