Wintersportchallenge voor het goede doel!

Voorafgaand aan de nacht dat de wintertijd ingaat, zaterdag 25 oktober 2014, wordt alweer voor de vierde keer het bijzondere evenement ‘De Hoogste Wintertijd’ georganiseerd. De locatie is dit jaar SnowWorld Zoetermeer. Tijdens deze wintersportchallenge gaan skiërs en snowboarders vier uur achterelkaar een sportieve uitdaging aan om geld in te zamelen voor het goede doel: de Johan Cruyff Foundation.

Het format is vernieuwd en de uitdaging is om 4 uur achterelkaar te sporten! Het doel is het maken van zoveel mogelijk afdalingen in de slalom of in het park en daarnaast extra punten te verdienen bij andere sporten. Ga je foutloos door de slalom of doe je je tricks in het park, dan verdien jij voor jouw team een punt. Extra punten zijn te verdienen bij andere sportactiviteiten waarin je een ander team kan uitdagen.

Het ingezamelde bedrag zal geheel ten goede komen aan het project ‘Van FUNdament tot Talent’. Middels dit initiatief van de Nederlandse Ski Vereniging en de Johan Cruyff Foundation kunnen jongeren met een lichamelijke beperking kennis maken met de wintersport. Daarnaast wordt hen de mogelijkheid geboden om door te stromen tot een talentgroep.

Kijk hier voor meer informatie en de mogelijkheid om je in te schrijven.

Meld je hier aan voor het event op Facebook.

Comments are closed.